Kantineonderhoud

Kantinecommissie

Hierbij het rooster voor de schoonmaakdiensten van het tennisseizoen 2017/2018.

Het rooster is weer met veel zorg samengesteld, maar mocht er toch een situatie in voorkomen waarmee je problemen hebt, neem dan contact op met Wilma Schepers: Wilma Schepers (06-20038211).

De meeste namen staan meerdere keren in de lijst. We proberen het zo eerlijk mogelijk te verdelen. We stellen het erg op prijs, dat iedereen zo behulpzaam is om ons clubhuis netjes en gezellig te houden.

Normaal gesproken wordt er op maandagavond om 19.00 met de schoonmaak begonnen: bel je schoonmaakpartner even om te overleggen of dit jullie beiden uitkomt. Het mag ook gerust ’s middags of eventueel een dag later. Leden van Tevero die in een commissie actief zijn, zijn niet ingedeeld. Kijk even wanneer en met wie je moet en zet dit gelijk in je telefoon of in je agenda! Onderling ruilen mag natuurlijk altijd. Heb je voor schoonmaak een sleutel van de kantine nodig, dan; kun je deze ophalen bij Harrie Meulenbroek: de Hersmole 14.

Voor de bardiensten tijdens toernooien wordt je door de technische commissie ingedeeld. Wel moeten we met z’n allen zorgen voor het netjes achterlaten van de kantine. Dus veeg even je voeten af aan de borstels als je vanaf de baan de kantine inloopt, was de spullen af die je gebruikt hebt en maak tafels waaraan je hebt gezeten schoon.

De thuisspelende competitieteams zijn verantwoordelijk voor de bardienst en het netjes achterlaten van de kantine. Controleer bij het verlaten van het park of de deuren van de kantine op slot zitten en sluit ook de poort af. Als er veel (papier) geld in de kassa zit, dit graag afgeven of in de brievenbus gooien bij Harrie Meulenbroek.

Mocht je bepaalde wensen of nieuwe ideeën hebben voor wat betreft de kantine of het assortiment, neem dan contact op met één van de commissieleden.

Op vrijdag- en zaterdagavond kunnen de banen gereserveerd worden voor “Tennissen met kennissen”. Hiervoor en voor meer informatie contact opnemen met Harrie Meulenbroek (06-39073724).

Er is ook een mogelijkheid om praattafels te huren, maximaal drie: €2,00 per stuk.

Wij willen je bij voorbaat danken voor je hulp en inzet. We rekenen op je komst en wensen je een gezellig verblijf in de kantine en een sportief tennisseizoen toe!

De kantinecommissie:

  • Harrie Meulenbroek
  • Willy Meulenbroek
  • Elly Nijhuis
  • Wilma Schepers
DatumNaamNaam