Algemene informatie

Aanmelding

Aanmelden kan via de website of door contact op te nemen met: 

Daniëlle Meulenbroek tel. 06-37376627

Contributie

De contributie voor het seizoen 2024 bedraagt voor:

LedenKosten
Senioren€ 135,00
Jeugdleden€ 85,00
Maximale contributie per gezin€ 320,00

De contributie wordt, via automatische machtiging, voldaan voor 1 februari op onze rekening: NL50 RABO 0144 7078 29 t.n.v. TENNISVERENIGING TEVERO.

Bij bedragen boven de € 100,- bestaat de mogelijkheid in twee gelijke termijnen te betalen, per 1 februari en per 1 juni.

In het jaar dat men 18 wordt, is men seniorlid. Na aanmelding en betaling wordt de KNLTB ledenpas verstrekt. Het pasje dient altijd te worden meegenomen naar de baan, zonder pasje mag je niet spelen. Verder moet je de ledenpas kunnen tonen tijdens officiële wedstrijden, toernooien en competities.

Toegang banen

De toegang tot de banen om te tennissen is alleen voor leden. Ieder lid of gezin heeft een sleutel van het tennispark. Deze sleutel past op de toegangspoort en de haldeur van het clubhuis.

Degene die geen sleutel heeft, kan er één halen bij Yumi Scheper, Thijplein 2.

Kleedkamers

Zorg ervoor dat de kleedkamers en douches na gebruik netjes worden achtergelaten.

Kleding en ballen

Iedereen die tennist, is verplicht tennisschoenen te dragen. Andere schoenen, bijv. trimschoenen met een grof profiel, zijn niet toegestaan.

Loop nooit vanaf de gravelbanen op de kunstgrasbanen, zonder je schoenen goed schoongemaakt te hebben. Daarvoor zijn de roosters en de borstels geplaatst.

Tenniskleding is verplicht, ook op zeer warme dagen!

Iedereen zorgt voor eigen tennisballen. Zorg ervoor, dat deze goed gemerkt zijn. Tijdens de tennislessen en toernooien wordt voor ballen gezorgd.

Tennislessen

Voor de jeugdleden van de Basisschool ‘De Kerkewei’ zijn er tennislessen tegen betaling van een gereduceerd tarief en bedraagt:

Per seizoenKosten
Kennismakingsmaand€ ntb
Pakket jeugd basis onderwijs inclusief 16 lessen€ 125,-
Pakket jeugd voortgezet onderwijs inclusief 16 lessen€ 145,-

Men ontvangt hiervoor een rekening van de penningmeester.

De senioren betalen de kosten voor de tennislessen zelf. 

Voor informatie over tennislessen kun je terecht bij Sharon Stege

De indeling van de tennislessen wordt gemaakt door de tennisleraar. 

Afmelden

Wil je niet langer lid blijven van TEVERO, dan dien je het lidmaatschap schriftelijk voor 31 december op te zeggen bij Danielle Meulenbroek.

Opzegging na 31 december gaat altijd gepaard met kosten. We brengen dan de kosten in rekening, die we per 1 januari aan de gemeente en de KNLTB hebben afgedragen.

Vergeet niet bij het opzeggen je sleutel in te leveren.