Open toernooien 2018

Wat is een open toernooi?

Een open toernooi is een goedgekeurd KNLTB toernooi waaraan spelers en speelsters mogen deelnemen, die lid zijn van een aangesloten KNLTB vereniging, bondskaarthouder zijn of lid zijn bij een andere bij de ITF aangesloten bond.

Welke open toernooien kent de KNLTB?

Een open toernooi met één of meer van de hierna genoemde speelsterktecategorieën: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9; Dit kan in combinatie met een minimum- en/of maximumleeftijd;

Deelname is gebaseerd op de speelsterkte van een speler of speelster. De speelsterkte 2 is de sterkste categorie en de speelsterkte 9 is de zwakste categorie. Een speler of speelster kan nooit deelnemen aan een speelsterkte categorie, die zwakker is dan zijn/haar eigen speelsterkte.

Hoe deel te nemen aan de open toernooien?

De inschrijving voor een open toernooi dient persoonlijk via internet of schriftelijk te geschieden. De inschrijving wordt gedaan bij de organiserende partij/vereniging en dus niet rechtstreeks bij de KNLTB. Informatie over de organiserende partij/vereniging kun je vinden via www.MijnKNLTB.nl. Ga dan naar “Mijn Tennis”, “Toernooien” en dan naar “Toernooizoeker”. Je kunt in de betreffende omgeving zoeken naar de open toernooien in je omgeving. Ook kun je toernooien zoeken via de website toernooi.nl onder het kopje tennis.

Open toernooien 2018

Hier overzicht.